Gå videre til hovedindholdet

Netværk

Det er jo røvkedeligt at vandre derudad på et gangbånd, så tankerne har det med at flagre, helt ude af kontrol 😊

For lidt siden kom jeg til at tænke generelt over den fysiske træning jeg har fået. For næsten alle fysserne og ergoerne (undtagelsen var CNN (Center for Neurorehabilitering Næstved) har det handlet om at styrke min muskelmasse, men det er i virkeligheden ikke det, det handler om for mig.

Mit problem er jo ikke mangel på muskelmasse - mit problem er en hjerneskade. og målet med træningen er derfor heller ikke at opbygge muskelmasse - målet er at skabe nye forbindelser mellem neuronerne i min hjerne.

Der er nærmest tale om et vejnet. I et område i min hjerne er alle cellerne døde. Derfor skal der skabes nye forbindelser mellem de overlevende celler - nærmest som en omkørsel. Jeg ved ikke hvordan man fremmer skabelsen af sådanne nye forbindelser mellem de overlevende celler, men øget muskelmasse gør nok ikke den store forskel.

Der er måske lige noget jeg skal vende med min nuværende fys. Han bliver nok forvirret, for det har de sikkert ikke lært om på fys-skolen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Her har været lidt stille

 Jeg havde jo regnet med, læserne ville flokkes, som fluer om en rigtig god lort, men jeg må nok indrømme at virkeligheden skuffede mig en del 😫, hvilket selvfølgelig ikke burde overraske. Virkeligheden er noget Fanden har skabt, så Han kan sælge mere tossetobak i skolegårdene! Nå, men nu bruger jeg lige et par bits på at genoplive denne blog. Læg meget gerne en lille kommentar, så der kommer lidt gaaang i den!

Det korteste kærlighedsdigt?

Der findes meget lidt, der er lige så kedeligt som et løbebånd. Man kan underholde sig med lidt musik og ved at lade tankerne flagre lidt tilfældigt rund. I dag hørte jeg en af mine gamle helte C. V. Jørgensen, som i en sang synger noget med smerte og hjerte. Sikkert ironisk. Det fik mig til at tænke, at det vel var det mest brugte rim på dansk, og hvad rimer ellers på hjerte og smerte? Så nu er jeg også blevet digter. Hvem skulle have troet det? Hjerte, smerte Så ka' du lær' det! Gå hjem og læg dig HC And! 😎